2006. július 19.

Már csak kettőt kell aludni

S IRÁNY IRÁN

Hát közeleg a nagy nap!! Csütörtök fél hat.. Ki kell élvezni még ezt a pár órácskát.. hiszen kint nem lesz nagy szabadság.. rövidnadrág felejtő öt hétig.. s a laza t-shirt szintén!! Viszont lesz helyette ing s hosszúnadrág!! meg vagy negyven fok.. ki lehet ezt bírni?? apropó!! borotva szintúgy felejtő.. asszem nem is teszek be végszükség esetére se!! minek?? max elmegyek majd egy borbélyhoz!!

Huh.. mi nem lesz még??? ja persze... barátok közt.. meg travel channel.. no persze ez utóbbi lesz élőben asszem.. izgi lesz biztosan.. bevallom tartok is egy kicsit tőle.. mi lesz ha majd az izraeliek megszórják egy kicsit teheránt??? hááát.. lesz majd.. ablakagergely, rtl klub, teherán.. no de remélem ez csak rémálom.. peace!!! és easy!!! én azt mondom..

Nem lesz miniszoknya, s mélydekoltázs sem.. ez fura lesz úgy negyven fokban.. lesz viszont helyette szép szem ill. igéző tekintet.. meg sok sok kendő.. meg napszemüveg.. meg férfiakon bajusz ill. szakáll.. ez ugyancsak furcsa lesz.. sok szőke embert nem nagyon fogok látni.. az egyszer biztos.. de a délkelet-ázsiai siker asszem most el fog maradni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése